Deutz onbekend/overig, foto van Deutz-oldie

Deutz onbekend/overig

Deutz-oldie
Naar aanleiding van deze foto van @deutzmagirus tractorfan.nl/picture/436474/… /#previews hier een foto van een aanhanger in Nordhorn 2015, toen het thema Deutz was. Ik dacht toen dat dit zo'n Deutz aanhanger was met gewichtsoverdracht. Ik heb nergens een typeplaatje of belettering gevonden. Helaas ook geen foto gemaakt van de volledige aanhanger.

Reacties

Deutz-oldie
In het boek Deutz-prospekte 1927-1967, staat dit systeem ook op een mestwagen bij de Deutz F2L514. Bemerk dat de steunpoot en het parallellogramsysteem er verdacht goed op lijken. Wie heeft nog foto's of info van Deutz aanhangwagens?
+1
ramele
@Deutz-oldie
Even door mijn foto's schollen blz 3 staat
nog een een folderje op met wat uitleg.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
4
WEERGAVES
20
BATTLES