Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Van Loon klaar voor Dakar na prima laatste proef
Na de laatste proef van de Hail Baja's is Erik van Loon tevreden. Met de negende positie in een sterk deelnemersveld en een rally zonder problemen, kijkt Van Loon uit naar de start van de Dakar Rally. Op drie januari staat Van Loon aan de start van de zwaarste rally ter wereld met Sébastien Delaunay naast zich in de Toyota Hilux.

"Het verschil vandaag was kleiner dan gisteren," vertelt Van Loon. "We kwamen hier om ons klaar te stomen voor Dakar, zo hebben we deze Baja's ook gereden. Geen onnodig risico, geen gekke dingen, gewoon lekker rijden en optimaliseren. Wetende dat de auto nog beter wordt, ga ik met een goed gevoel richting de Dakar. In de auto gaat het uitstekend, dus ik kan niet wachten tot het januari is."

"Ik wil alvast iedereen fijne feestdagen toewensen, ondanks deze vreemde tijd, en ik hoop op een goede gezondheid voor iedereen. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste."

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO