Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

6.000 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Van Loon opent als twaalfde in Hail Baja
De eerste etappe van de eerste Hail Baja is geen eenvoudige. De proef, 251 kilometer lang, gaat door de duinen ten zuidwesten van Hail in Saudi-Arabië en bestaat uit alleen maar zand. Het is een goede voorbereiding op Dakar 2021. Erik van Loon en Sébastien Delaunay noteren de twaalfde tijd en daarmee is Van Loon tevreden.

“In het begin van de etappe hebben we wat teveel tijd laten liggen,” vertelt Van Loon. “We moesten er even inkomen, maar daarna ging het goed. De laatste vijftien kilometer reed ik zonder stuurbekrachting, daarmee hebben we ook wel iets laten liggen. Ik heb een goed gevoel overgehouden na de eerste etappe en ik kijk uit naar morgen. Wederom zand, dan hoop ik iets verder naar voren te kunnen komen.”

De tweede etappe ligt iets zuidelijker dan de eerste, maar kent opnieuw veel zand. De proef heeft een lengte van 275 kilometer, de eerste deelnemer vertrekt rond half 10 lokale tijd (half 8 Nederlandse tijd).

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO