Renault T-serie, foto van Truckfan Nieuwsposter

Renault T-serie

Om de komst van de 480 pk sterke 13 liter-motor in het jong gebruikte truckgamma te markeren, lanceert Renault Trucks de T 01 Racing. Deze speciale editie is geïnspireerd op de racewereld en ontworpen door Halle du Design. De Renault Trucks T 01 Racing is volledig gereviseerd in de Used Trucks Factory en wordt geleverd met een fabrieksgarantie van één jaar.


De lijnen van deze nieuwste generatie Euro 6 ‘gebruikte’ trekker zijn versterkt door de ontwerpers van de Halle du Design (HDD), onderdeel van Renault Trucks. Geïnspireerd door de racewereld is de Renault Trucks T 01 Racing voorzien van een modern, dynamisch ontwerp dat de technische prestaties van het voertuig onderstreept.

Het exterieur van de Renault Trucks T 01 Racing is bijzonder fraai en combineert in het spuitwerk drie tinten op een EKLA witte achtergrond: glinsterend zwart, vlammend rood en pittig geel. De binnenzijde van de koplampreflectoren is ook uitgevoerd in de opvallend rode kleur. Als finishing touch is de truck voorzien van spuitwerk op de zonneklep, wieldoppen, het radiatorrooster en de achteruitkijkspiegels. Exclusieve en reflecterende stickers gebaseerd op de racewereld maken het af.

Niet alleen aan het exterieur is deze speciale editie te herkennen. Het interieur ademt de racewereld. . Zo zijn de instapbeugels ook voorzien van de speciale rode en gele kleur. De chauffeur komt vervolgens in een exclusief carbon-look interieur, in een antracietgrijze uitvoering. De opbergruimten zijn voorzien van rode handgrepen. Tot slot zijn er verschillende opties mogelijk op het gebied van aanvullende carbon-elementen, LED-lichtaccessoires, luchthoorns of specifiek spuitwerk.


De metamorfose van de Renault Trucks T 01 Racing vindt plaats in de Used Trucks Factory in Bourg-en-Bresse. Voor de revisie, transformatie en het aanpassen van gebruikte voertuigen worden dezelfde processen gebruikt als bij de productie van nieuwe voertuigen.


Voor de Renault Trucks T 01 Racing komen alleen jong gebruikte voertuigen in aanmerking. Revisie is geheel in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van Renault Trucks en vindt plaats met gecertificeerde, originele onderdelen. De trucks hebben een lage kilometerstand en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden of 120.000 km.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO