VW e-Crafter, foto van Truckfan Nieuwsposter

VW e-Crafter

De elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is er nu ook als pick-up. Daarbij is er keuze uit drie configuraties: een versie met vaste open laadbak, een kipper en een veegvuil-kipper. Daarmee staat de e-Crafter Pick-up aan de basis van duurzame maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld gemeentediensten, hoveniers en sociale werkplaatsen.

De elektrische aandrijflijn van de e-Crafter Pick-up is dezelfde als die van de gesloten bestelwagen. De e-Crafter Pick-up rijdt daarom comfortabel, fluisterstil en geheel emissievrij. Die combinatie van factoren maakt hem uitermate geschikt voor gebruik in de stad. En dankzij de actieradius en de mogelijkheid tot snelladen (45 minuten volstaan voor het tot 80% laden van de accu) kan het werk altijd door gaan.

Maatwerk
De e-Crafter Pick-up is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers en plantsoenendiensten: de inwendige afmetingen van de laadbak zijn 3,26 x 2,04 meter. De e-Crafter Pick-up heeft een laadvermogen van circa 820 kg, dat van de Kipper bedraagt 740 kg. Neerklapbare zijborden van geanodiseerd aluminium dragen bij aan maximaal gebruiksgemak en handige sjorogen (DIN EN 12640) maken het eenvoudig om ladingen stevig en veilig vast te zetten. Door de beschikbaarheid van opties als een palenrek, touwhaken, een opklapbare opstap en een bezemkast is de e-Crafter Pick-up tot in detail te configureren voor elke inzet.

Goedgekeurd door Volkswagen
De ombouw tot e-Crafter Pick-up wordt gerealiseerd in samenwerking met Veth Automotive. De ombouw tot pick-up en kipper is goedgekeurd door fabrikant Volkswagen Nutzfahrzeuge. Dat betekent dat de e-Crafter Pick-up voldoet aan alle door Volkswagen Nutzfahrzeuge gestelde hoge kwaliteits- en veiligheidseisen én dat alle garanties ook na ombouw van kracht zijn en blijven.

De ombouw van de e-Crafter kost € 13.330* voor de Pick-up en €14.950* voor de Kipper.

Ondernemers die een e-Crafter Pick-up of Kipper inzetten, kunnen naast alle wettelijke subsidies en milieuaftrekvoordelen rekenen op nog eens een extra duurzaamheidpremie van € 6.750 van Volkswagen Bedrijfswagens.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S