Opel Arena (vrachtwagen), foto van Truckfan Nieuwsposter

Opel Arena (vrachtwagen)

Foto van een Opel Arena, opgebouwd met gesloten opbouw.

Reacties

+1
Lucas Ensing
Nog nooit van gehoord, laat staan gezien. Je leert altijd weer wat op Truckfan.
+1
@Lucas Ensing ik leerde begin deze week over het bestaan, en toevallig kwam een paar dagen later een persbericht van Opel met onder andere deze foto er in, waardoor het niet veel uitzoekwerk was er achter de komen wat het is en waarom deze auto bestaat. Een blogpost met iets meer uitleg staat inmiddels op alexmiedema.nl/2020/10/…
Lucas Ensing
@Truckfan Nieuwsposter Net gelezen leuk artikel.
+1
buttonfreak
@Lucas Ensing Het zal een groot succes geweest zijn 😉 Ik kende de Arena al wel, toen ik een beetje overzicht probeerde te krijgen in de kruisbestuivingen in de bestelautowereld.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S