Opel Vivaro, foto van Truckfan Nieuwsposter

Opel Vivaro

Foto van een Opel Vivaro, opgebouwd voor personenvervoer.

In het nieuwe, vijfde seizoen van de populaire YouTube-serie Het Jachtseizoen speelt de Opel Vivaro opnieuw een belangrijke rol als ‘jachtbolide’. In deze serie opent het team van StukTV (Giel, Thomas en Stefan) de jacht op bekende Nederlanders die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Met behulp van onder meer GPS, een drone én de Opel Vivaro moeten de ‘voortvluchtigen’ gevonden worden.

Het Jachtseizoen is te zien op het YouTube-kanaal van StukTV (2,4 miljoen abonnees). Met gemiddeld ruim 1,5 miljoen kijkers per aflevering is het één van de succesvolste online formats in Nederland. Bovendien is Het Jachtseizoen meermaals uitgeroepen tot beste serie bij de VEED en ZAPP awards. Voor Opel is de populaire serie ideaal om op onconventionele wijze de veelzijdigheid van de Vivaro onder de aandacht te brengen. In de afleveringen van Het Jachtseizoen komt de veelzijdige Opel Vivaro tot uiting als ideale ‘jachtbolide’.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S