Fordson Major, foto van dickt

Fordson Major

dickt
Foto van een Fordson Major.
Er schijnen er nog meer te staan. Maar een keer de stoute schoenen aantrekken en vragen of ik op het terrein foto's mag maken. Deze is vanaf de doorgaande weg gemaakt.

Reacties

CoenNijenhuis
@dickt foto in de Kranenburg gemaakt?
dickt
@CoenNijenhuis Klopt, Coen. Ik had al eens een tip gekregen dat daar dit soort foto's te maken waren. Maar ik vind het ook wat om zo het terrein op te lopen en te vragen of ik foto's mag maken. 😁
+1
CoenNijenhuis
@dickt Je kan daar zo binnen stappen, Harry is een heel geschikt persoon en als je er bent, ben je nog niet zomaar weg!
akkermopet
@dickt mooi hè 🤠
+2
bob de bouwer
Wat zonde dat het spul daar zomaar staat in de rommel.
+2
RoaldNijenhuis
Dat is idd bij Harrie, ik ben een neef van hem.
Heb hem gevraagd of er foto's gemaakt mogen worden bij hem op het erf, maar dat heeft hij liever niet. Er staan wel een paar majors en er zijn er ook wat te koop. Laat maar weten als er interesse is.
dickt
@RoaldNijenhuis Bedankt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
8
WEERGAVES
18
BATTLES