VW Caddy, foto van Truckfan Nieuwsposter

VW Caddy

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Met de komst van de Caddy Cargo Economy Business met de 55 kW/75 pk sterke 2.0 TDI is de gloednieuwe compacte besteller van Volkswagen nu al leverbaar vanaf € 14.700*. De nieuwe Caddy is de meest vooruitstrevende ooit: hij staat op een compleet nieuw platform en is daardoor nog ruimer, comfortabeler en veiliger dan zijn voorgangers.

De nieuwe Caddy Cargo is klaar voor elke klus. Hij heeft een laadruimte van maar liefst 3,1 m3, een schuifdeur rechts én een grote laadopening bij de achterdeuren. Dankzij die laatste en de extra ruimte tussen de wielkasten is het mogelijk om europallets overdwars te laden.

Alle ruimte voor comfort
De nieuwe Caddy Cargo Economy Business heeft een ruime en praktische cabine met veel bergvakken en natuurlijk een handige 230V-aansluiting. Daarbij biedt hij veel comfort. Zo is hij standaard voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een middenconsole met twee bekerhouders. De wagenvloer is met tapijt bekleed. Het stuur is in hoogte en diepte verstelbaar en de stuurbekrachtiging is snelheidsafhankelijk. Ook praktische voorzieningen als elektrisch verstelbare spiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening maken de werkdag net even makkelijker. Voor de veiligheid zijn vermoeidheidsherkenning en airbags (aan passagierszijde uitschakelbaar) standaard.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO