Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Al jarenlang rijdt A&S Transport succesvol voor grote transportbedrijven, zoals Nouwens Transport, uit de regio Breda. Na reeds goede ervaringen met zijn vorige IVECO, door de komst van een nieuw model en een lage TCO, heeft Addie Doorakkers besloten om het 12,5 jarig bestaan van zijn bedrijf te vieren met de komst van een IVECO S-WAY.

afbeelding-in-tekst-persbericht-a-s-transport-iveco-sway.jpgVol trots namen Addie en Sandra Doorakkers onlangs hun IVECO S-WAY met 460 pk in ontvangst. Ooit begon A&S Transport als een zelfstandige koerier met één bestelbus, waarna het is uitgegroeid tot een transportbedrijf met een wagenpark van vier vrachtwagens en twee busjes, waar de nieuwste aanwinst deel van uit maakt. Addie: "Mijn IVECO S-WAY is compleet uitgevoerd, net als mijn andere trucks." Zo is deze uitgerust met vier verstralers in de zonneklep en vier toplampen op het dak. Bovendien beschikt de chauffeur onder andere over leren stoelen en Apple CarPlay. "De chauffeur moet het vooral naar zijn zin hebben aan boord en dat gaat bij de IVECO S-WAY zeker lukken!"

Stijlvolle IVECO S-WAY
Na een demorit met de IVECO S-WAY waren Addie en zijn chauffeur allebei zeer te spreken over het rij- en leef comfort in de nieuwste generatie truck. "De IVECO S-WAY is een flinke vooruitgang in vergelijking met de Stralis. Al waren wij ook daarover zeer tevreden! We zijn erg gecharmeerd van het uiterlijk van de IVECO S-WAY!" A&S Transport gaat voornamelijk rijden in Frankrijk, waarbij de focus ligt op het vervoeren van stukgoed en medicijnen. De IVECO S-WAY is gehuld in de huisstijl van A&S Transport. Dit kun je direct zien door de kenmerkende paars, roze striping op de zijkanten van de cabine en de sideskirts. De IVECO S-WAY is verder voorzien van een intarder en diverse rijassistentiesystemen, zoals: Hi-Cruise Predictive Shifting, waardoor de truck een laag brandstofverbruik kent.

Met smart gewacht op nieuwe truck
De vorige IVECO liep een jaar geleden uit zijn reparatie- en onderhoudscontract, waarna A&S Transport heeft gewacht op de komst van hun IVECO S-WAY. De deal met het transportbedrijf uit Breda is mede tot stand gekomen door de inzet van Jeroen Poppelaars als Sales Manager van IVECO Schouten, voorheen DEBA Bedrijfswagens. Jeroen: "Wij zijn enorm blij dat A&S Transport wederom voor een IVECO heeft gekozen. Addie vult hierop aan: "We kunnen terugkijken op een fijne afstemming tijdens het opbouwproces van de IVECO S-WAY. Het is een hele mooie truck geworden, waar we enorm trots op zijn!"

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO