Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Pech voor Van Loon op voorlaatste dag
Een draagarm met oude schade zorgt ervoor dat Erik van Loon en Sébastien Delaunay na 35 kilometer de Toyota Hilux naast de kant moeten parkeren. Nadat de auto door een gat gaat, breekt rechtsachter de draagarm af. Het team is nu bezig met de reparaties zodat Van Loon morgen weer kan starten.

"Uiteindelijk willen we zoveel mogelijk kilometers rijden," vertelt Van Loon. "Gelukkig kunnen we morgen rijden, want de auto is eigenlijk helemaal in orde. Maar de draagarm had een scheurtje en een kleine klap was fataal. We willen op de laatste dag nog even laten zien wat we kunnen. We zullen last hebben van het stof, maar we gaan vooral lekker rijden."

Over het nieuwe roadbook zijn Van Loon en Delaunay tevreden. "Volgens Sébastien is zijn zitpositie beter en ik merk geen verschil met het papieren roadbook. Er zijn nog wel wat verbeteringen, zoals de modificaties die nog op papier zijn, maar het is een goede innovatie." De laatste dag bestaat uit 210 kilometer verdeeld over twee proeven.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO