Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Van Loon houdt zicht op de top vijf in Spanje
Met de achtste tijd op de tweede dag, waarbij er erg veel stof is, is Erik van Loon gematigd tevreden. In het eerste gedeelte rijdt hij te voorzichtig om lekke banden te voorkomen, maar in het tweede deel herpakken Van Loon en Sébastien Delaunay zich. Zij verliezen in totaal tien minuten, maar een kans op de top vijf is nog niet verkeken.

“Vooral het tweede deel ging super,” zegt Van Loon. “Daarin ben ik heel tevreden over het rijden, het navigeren en de Toyota Hilux. Ik kwam 25 kilometer voor het einde wel nog in het stof terecht waardoor we iets meer tijd verloren, maar dat hoort er een beetje bij. Het eerste deel waren we juist te voorzichtig om lekke banden te voorkomen. In het algemeen klassement staan we momenteel zevende, het gat naar de nummer vijf is 4 minuten. Dat is met deze proeven maar een klein gat, dus wij blijven ervoor gaan.”

De proef was stevig vandaag. “Maar we hebben er veel van geleerd en we hebben geen lekke banden gehad. Morgen gaan we er weer voor en hopen we een beetje naar voren te kunnen kijken.” De etappe van morgen bestaat uit een proef van 300 kilometer, de eerste auto start om 12 uur en wordt rond vier uur aan de finish verwacht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO