Unimog 403, foto van farmer103

Unimog 403

farmer103
Foto van een Unimog 403, beetje passen, meten en uitdeuken van het plaatwerk voor de Unimog. Nog even verder uitdeuken en blank maken en dan maar eens verf erop!

Reacties

+1
Kramer U800
Vakwerk! Dat moet ik straks voor de Kramer ook nog doen (ook de cabine). Voor de rest is al het plaatwerk nieuw gemaakt, ik houd liever van nieuw maken. Was het plaatwerk nog goed bij jou? Zoals de spatborden enzo? Dat valt toch wel te krijgen van Unimog?
farmer103
@Kramer U800 Bedankt! spatborden achter worden vernieuwd en de cabine is veel aan verlast maar verder valt het mij niet tegen. Is wel her en der wat voor te krijgen alleen de vragen allemaal de hoofdprijs..
+1
Kramer U800
@farmer103 Oké, ja dat is het nadeel bij Unimog, er zijn zoveel van gemaakt dat de prijzen bekend zijn. Maar dit komt helemaal goed zie ik! Hopelijk is de volgende foto met een complete cabine in de verf!
farmer103
@Kramer U800 haha dat hoop ik ook! Maar niet altijd tijd voor de Unimog dus weet niet hoe lang het nog duurt..
+1
Kramer U800
@farmer103 Maakt niet uit, is toch hobby? 😁 Maar... Ik ken het, je wil de vaart erin houden.
+1
farmer103
@Kramer U800 ja klopt is hobby, ben er nu ongeveer anderhalf jaar mee bezig maar wil het inderdaad wel zo snel mogelijk af maken.. kan niet wachten tot hij af is 😁
+3
Towaberg
Dit wordt een top exemplaar👌
+2
Kramer U800
@Towaberg Dat weet ik wel zeker als ik dit zo zie!
farmer103
@Towaberg bedankt! we doen ons best haha
+5
florisrobben
Deze ziet er inderdaad erg strak uit. Ik heb momenteel ook 1 unimog binnen staan voor reparatie. Zal eens kijken of ik wat foto's kan plaatsen
farmer103
@florisrobben ben benieuwd, nooit verkeerd!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
19
WEERGAVES
17
BATTLES
MEER FOTO'S