Citroën Jumper, foto van Truckfan Nieuwsposter

Citroën Jumper

NIEUWE CITROËN ë‑JUMPER: VOLLEDIG ELEKTRISCH EN 17 M3 LAADINHOUD

Citroën continueert het elektrische offensief met de nieuwe en volledig elektrische ë-Jumper.
Derde volledig elektrische bedrijfswagen en zesde elektrische model van Citroën in 2020, na de Ami, C5 Aircross SUV Hybrid, nieuwe ë‑C4, ë‑Jumpy en ë‑SpaceTourer.
Vanaf 2021 zijn alle bedrijfswagens van Citroën leverbaar met volledig elektrische aandrijving: na de ë‑Jumpy en ë‑Jumper volgt de ë‑Berlingo.
De nieuwe ë‑Jumper volledig naar wens te configureren:
Twee batterijpakketten met actieradius van maximaal 340 km (WLTP)
Reizen in ë-comfort vanwege het soepele rijden en de stilte
Vier lengte- en drie hoogtevarianten
Laadvermogen tot 1.890 kg (het laadvermogen kan in Nederland afwijken, Citroën geeft later de definitieve laadvermogens vrij)
Laadvolume tot 17 m3
Vier GVW (max. toelaatbaar gewicht) varianten
Tot negen nuttige technologieën die het dagelijkse leven van zakelijke gebruikers vergemakkelijken
Deze elektrische versie, 'Inspirëd by Pro', zal de prestaties van de Citroën Jumper versterken, van wie het marktaandeel in Europa tussen 2016 en eind 2019 met 1,5 punten is gegroeid, dankzij de up‑sellingstrategie.
De nieuwe ë‑Jumper zal tegen het einde van het jaar in het Citroën-netwerk arriveren.
De nieuwe Citroën ë‑Jumper biedt alle kwaliteiten van de versies met een verbrandingsmotor inclusief de voordelen van een elektromotor, een actieradius tot 340 km en de mogelijkheid om de batterij in 1 uur tot 80% op te laden (d.m.v. een snellader).

Citroën heeft als doel om het gehele gamma tegen 2025 te elektrificeren. Vanaf 2021 zullen alle lichte bedrijfswagens worden uitgebreid met een 100% elektrische versie. In een tijd van toenemende verstedelijking vormt de toegang tot stadscentra en hun nul-emissiezones een grote uitdaging voor zakelijke gebruikers.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S