Unimog U1000, foto van arnoud

Unimog U1000

arnoud
Hobby met de U💪

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi hoor.
+1
akkermopet
D'ran...🤠
+1
steyr8165
Een beeetje overladen?;)
arnoud
@steyr8165 foto momentje he😜👌
Kramer U800
@steyr8165 Dat kan de mog makkelijk aan! Kan nog eventueel extra gewicht in de laadbak om meer as druk te creëren mocht dat nodig zijn.
arnoud
@Kramer U800 even een front gewichtje in de neus en dan staat hij weer recht, lijkt ook altijd zo extreem door de grote veren achter waar hij een stuk in zakt
+1
Kramer U800
@arnoud Ja dat zou ook nog kunnen, je hebt met spiraal veren nou een maal veel veerweg.
+3
Kramer U800
En klant is van beroep bomendokter en *had* ook een U1000. Hier hing een takkenversnipperaar achter in de hefinrichting! Dat ding woog een godsvermogen, bij elke drempel kwam de Unimog voor los van de grond, achter in de bak was gaas gemaakt om de takkensnippers in op te vangen, hierdoor kwam er nog meer stress op het chassis. Vorig jaar kwam hij aangereden, hij zei; wat ik nou toch heb meegemaakt, ik reed rechtdoor en mijn Unimog ging rechts af zonder dat ik stuurde! Ik stapte daarna uit en ging kijken wat er aan de hand was, wat bleek nou, één kant van het chassis was afgebroken tussen de cabine en de laadbak! Wat had die sufferd gedaan; hij had de spanbanden gepakt die hij bij de hand had, het frame bij elkaar gesjord is is naar ons komen rijden met een gescheurd chassis 😂😂 Je bent helemaal gek zeiden we. Hij had ook nog Unimog Donald (heel bekend in de Unimog wereld en veel ervaring) ingelicht en die zij dat hij dit nog NOOIT mee had gemaakt in zijn hele carrière.
akkermopet
@Kramer U800 Alles kan kapot gaan zonder je verstand te gebruiken....🤔
+1
Kramer U800
@akkermopet Het probleem is, is dat die klant geen angst kent. En hij blijft maar lachen al gaat er wat kapot. Heel die Unimog was uitgeleefd toen hij hem verkocht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
22
WEERGAVES
20
BATTLES
MEER FOTO'S