Iveco Eurocargo, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco Eurocargo

Na het succes van drie Daily's gaat Vervoort Transport & Logistics nu voor het eerst kilometers maken met een IVECO Eurocargo. De nieuwe lichte vrachtwagen beschikt over een laadvermogen van 5,5 ton en een laadvolume van 38 m³ en is uitgerust met een trekhaak, zodat hier een 3,5-tons aanhanger met een laadbak van vier meter aan gekoppeld kan worden. De IVECO Eurocargo is erg wendbaar en daardoor ideaal voor leveringen in steden en smalle straten.

afbeelding-vervoort-transport-kiest-voor-wendbare-iveco-eurocargo.jpgMet veel plezier rijdt Vervoort Transport & Logistics al sinds 2016 met IVECO Daily's. De logistieke dienstverlener en distribiteur uit Cuijk kan bouwen op de goede service vanuit de werkplaats bij CFG Venlo. Daarnaast kunnen zij rekenen op een hoge uptime en een minimale ongeplande stilstand bij de voertuigen. Hier is Joris Vervoort als eigenaar van het bedrijf zeer over te spreken. Hij licht de keuze voor de IVECO Eurocargo verder toe: "Mede door het fijne contact en de inzet van Bart Broekmans, Verkoopadviseur bij CFG Venlo, hebben wij gekozen voor een wendbare 12-tons IVECO Eurocargo." Door de komst van de IVECO Eurocargo beschikt Vervoort Transport over extra volume om winkelketens/groot handelaren en particulieren in de stad te bevoorraadden. Zo kan het terugvallen op een laadvermogen van minimaal vijf ton en een laadvolume van 38 m³.

Duurzame & wendbare IVECO Eurocargo
Vol tevredenheid vertelt Joris Vervoort over zijn nieuwe aanwinst: "In een paar weken tijd is al gebleken dat de wendbare lichte vrachtwagen zuinig is qua brandstofverbruik, waardoor wij zeer te spreken zijn over de prestaties van de IVECO Eurocargo. Daarnaast zijn we er trots op dat we nu volledig zijn overgestapt naar Euro-6 voertuigen, waardoor onze vloot aan bedrijfsvoertuigen aan alle milieunormen voldoet."

Joris Vervoort: "We hebben de IVECO Eurocargo en de bijbehorende aanhanger dusdanig geconfigureerd, zodat deze allebei wendbaar zijn in de stad en in woonwijken." De IVECO Eurocargo is namelijk uitgevoerd met een trekhaak, zodat de chauffeur hier steeds vaker een 3,5-tons aanhanger aan kan koppelen. Dit type aanhanger met een laadbak van vier meter is universeel en daardoor breed inzetbaar, zodat Vervoort Transport deze zowel kan koppelen aan een IVECO Daily als een Eurocargo." Daarnaast is de IVECO Eurocargo voorzien van een slaapcabine, zodat de chauffeur kan overnachten in zijn truck wanneer dit nodig is.

Distributie in de Benelux
De IVECO Eurocargo wordt voornamelijk ingezet voor ritten in Nederland en België. Joris: "Vervoort Transport verzorgt de volledige logistiek en de fijnmazige distributie voor diverse klanten in Nederland en België. Wij hebben hun voorraad in eigen beheer, picken alle orders en leveren de matrassen af bij hun klanten. Iedere zending wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en door ons afgeleverd op het juiste adres." Door de komst van de IVECO Eurocargo doet Vervoort Transport er alles aan om de huidige servicegraad ook in de toekomst te garanderen. Na drie Daily's is Vervoort Transport nu ook de trotse eigenaar van een IVECO Eurocargo en wordt de reeds succesvolle samenwerking verder voortgezet.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO