Onbekend onbekend/overig, foto van Alex Miedema

Onbekend onbekend/overig

Alex Miedema
Kijk, daar heb je Maxxis Dakar Team (Huizen) × met een Onbekend onbekend/overig, opgebouwd als rallytruck.

Reacties

verwijderd
Alex Miedema
@buttonfreak Als je niet weet wat het is gewoon niet reageren svp. En misschien een nieuwe bril kopen, The Beast is drie keer zo groot als dit én was april 2017 nog niet gebouwd.
buttonfreak
@Alex Miedema er zijn 3 versies van the beast
Alex Miedema
@buttonfreak dat is me bekend, ik volg de rallysport van vrij dicht bij, dat is mijn werk. En behalve dat er een Coronel in zit en er Maxxis op staat heeft The Beast absoluut NIETS met het voertuig op de foto te maken.
buttonfreak
@Alex Miedema Ik zie net inderdaad dat the beast een tweezitter is, deze niet. Dan stond het verkeerd op een site. Sorry.
+1
Alex Miedema
@buttonfreak dit is een door Tim Coronel doorontwikkelde versie van de GoKoBra buggy. Ik weet exact welke auto dit is, maar moet nog even aan Tim vragen welke naam hij aan deze auto hing tijdens de MDC 2017, want ik wil hem niet als Suzuki Swift in de boeken zetten.
buttonfreak
@Alex Miedema Ik Las dat er een motorfietsmotor in zat op suzukiblog.nl/suzuki-world/…

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO