Same onbekend/overig, foto van svenimmeker2000

Same onbekend/overig

svenimmeker2000
Foto van de achterbrug na het schoonmaken en spuiten van de grond verf

Reacties

wim-same
Heb je alles al gecontroleerd of de olie keerringen nog goed zijn ?
svenimmeker2000
@wim-same lijkt allemaal nog aardig goed. waar ik makkelijk bij kan vervang ik natuurlijk.
+3
wim-same
@svenimmeker2000 Ik ben altijd een voorstander van eerst draaiende maken, en dan een tijdje er mee rijden, liefst flink werken. Dan komen alle gebreken tevoorschijn, en kan je ze repareren. Na het spuiten krijg je altijd weer lakbeschadiging.
Rick V
Over alles heen, hoe heb je het geschuurd?
svenimmeker2000
@Rick V Eerst heb ik de afdichtingen goed afgeplakt en alle draaien de delen en dan gestraald en daarna de laatste stukjes nog met de staalborstel.
Rick V
Netjes! zelf stralen?
+1
svenimmeker2000
@Rick V ja ik heb zelf een straalcabine en straalketel werkt ideaal alleen erg oppassen met draaien de delen en afdichtingen dat daar geen straalgrit tussen gaat zitten.
wim-same
@svenimmeker2000 Ja dat klopt, maar als je er eerst eens flink mee gaat werken komen alle lekkages te voorschijn.
Rick V
@svenimmeker2000 met een mobile compressor ofzo? ik ben er zelf ook mee bezig maar heb nog een nakoeler nodig om het vocht uit de lucht te krijgen
svenimmeker2000
@Rick V ja ik heb een compressor die 830l/min pompt ik heb geen nakoeler maar een vochtafscheider. ik heb ook een straalcabine maar ik heeft eerde last van condens vorming in de straal cabine dan dat er vocht mee komt uit de compressor.
Rick V
Daarvoor is toch een nakoeler noodzakelijk? gaat het stralen snel? ben zelf bezig met een 3400 l/p diesel, maar lukt niet erg bepaald

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
11
WEERGAVES
22
BATTLES