Opel Vivaro, foto van Truckfan Nieuwsposter

Opel Vivaro

Opel heeft de orderboeken geopend voor de geheel nieuwe, volledig elektrisch aangedreven Vivaro‑e Edition, voor prijzen vanaf € 30.599,00 (excl. BTW en BPM). De levering van de emissievrije bestelauto start vanaf oktober. Kopers van de Opel Vivaro‑e kunnen kiezen uit twee lithium‑ion-batterijpakketten: één met een capaciteit van 50 kWh voor een actieradius van 230 km en één met een capaciteit van 75 kWh voor 330 km (WLTP1). Ongeacht het batterijpakket profiteren professionals met de Vivaro-e van compromisloze mobiliteit van deur tot deur.

Het batterijpakket is onder de laadvloer ondergebracht, zodat de laadruimte onaangetast blijft. Bovendien verlaagt dat het zwaartepunt, wat de wegligging in bochten en de stabiliteit – en het rijplezier – verhoogt, zelfs als de Vivaro-e volledig beladen is.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S