Unimog 406, foto van gerben

Unimog 406

gerben
Even een nieuwe steekas keering erin doen.

Reacties

Kramer U800
Zat goed vast zo te zien aan de snijbrander? Heb bij mijn Kramer pasgeleden ook de steekaskeeringen vervangen, deze zitten nog eens opgesloten met een zegerring.
gerben
@Kramer U800 lijkt aardig veel op een unimog as.
Kramer U800
@gerben Klopt wat je zegt, alleen deze as is volledig door Kramer gebouwd. Kramer bouwde ook straßenzugmaschines net zoals Unimog maar dit was geen succes zijn er maar 361 van gemaakt uiteindelijk, rede: de kosten. Deze voertuigen werden met 54 pk en 80 pk gebouwd terwijl Unimog nog met 30 tot 40 pk bezig was in de jaren '50 /'60!
Koiter
Je bent niet de enige, ik kwam dusdanig veel tegen dat ik de hele vooras maar reviseee
gerben
@Koiter Mooi gemartel is het. uit elkaar gaat vlot maar als de portaal weer aan de fusee moet dan word het pas moeilijk.
Koiter
@gerben ja is het zo'n ramp? Ik heb het spul vandaag binnen gekregen, binnenkort maar even dag aan wagen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
13
WEERGAVES
13
BATTLES
MEER FOTO'S