Ford L8000, foto van JohnDeere5720

Ford L8000

JohnDeere5720
Foto van een Ford L8000, Zoals bij een andere foto verteld, dumpen op het land. De Grain bins zaten vol, er is regen op komst, en de afnemer loopt een week achter. Dan maar op het land draaien. Plastic er over gedaan met 2 wagens vol ronde balen er omheen gestapeld tegen het opwaaien.

Er lag uiteindelijk een bult van een 8 bij 35meter op het land, gelukkig hadden we zelf een vacuüm zuiger om de vrachtwagen te kunnen vullen en het veld weer vrij te maken voor de bewerking.

Zie andere foto voor meer/andere uitleg: tractorfan.nl/picture/1352729/

Reacties

Blijft prachtig die verhalen van je!
rommert14
Geen zeil eronder? De manier van bewaren wordt hier ook wel gedaan, zonder plastic erover en na 2/3 weken halen ze het dan op.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
9
WEERGAVES
439
BATTLES
MEER FOTO'S