Ford L8000, foto van JohnDeere5720

Ford L8000

JohnDeere5720
Foto van een Ford L8000, in de vorige geplaatste foto vertelde ik over de tweede truck die werd gebruikt voor de graanoogst. De Ford L8000 van ergens eind jaren 80 begin 90, met een niet werkende stuurbekrachtiging en goeie ouderwetse schakelbak met Hi-lo en overdrive.

Mooiste is natuurlijk dat trek koortje links van je, mooi toeteren naar je collega's.

Deze truck is gekocht door mijn familie in Canada aan het begin van hun akkerbouwtijd om hun granen te kunnen vervoeren op de momenten dat het hun zelf uit zou komen. Na vele jaren is de truck nog altijd trouw aanwezig tijdens de drukke perioden.

Tweede foto van de Ford L8000 wachtend in de rij om te mogen lossen/dumpen in het land: tractorfan.nl/picture/1352730/…

Foto van de andere Freightliner grain truck: tractorfan.nl/picture/1351939/

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
9
WEERGAVES
305
BATTLES
MEER FOTO'S