Schmitz oplegger, foto van Truckfan Nieuwsposter

Schmitz oplegger

5.969 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Het wagenpark van BDK Logistics uit Wapenveld is afgelopen week uitgebreid met een nieuwe koeloplegger. Het gaat om drie assige koeloplegger in Multitemp uitvoering op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull. Daarnaast is deze bij Bouwheer Trailerservice voorzien van een D’Hollandia ondervouwbare laadklep.

BDK Logistics is in 1999 opgericht door Brenda & Wouter Daanen. Zij zijn begonnen met 1 truck, en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 12 eigen trucks, allemaal in Euro 6 uitvoering en 14 eigen opleggers. Na de start in Heerde en tussenstop in Apeldoorn zijn ze nu gevestigd op het industrieterrein in Wapenveld. Vanuit hier worden alle zaken aangestuurd.

Het transportgebied van BDK Logistics BV is voornamelijk BeNeLux, Noord- en Oost Duitsland en Noord-Italië met voornamelijk hangendvlees, verse en diepgevroren producten en verse gekoelde kalfshuiden.
Vanuit deze bestemmingen nemen zij ook weer diverse goederen mee retour naar Nederland. Dit zijn uiteraard veel diepvries producten voor oa FROOZZOO. Maar ook andere gekoelde producten zoals groente en fruit en algemene (ongekoelde) palletgoederen.

Het wagenpark van BDK Logistics bestond uit 14 opleggers met vleeshangsysteem. Nu is er geïnvesteerd in een nieuwe Schmitz Cargobull koeloplegger met Carrier HE 19 Multitemp koelmotor en tussenschot om lading op twee verschillende temperaturen te vervoeren. Daarnaast is er voor de flexibiliteit van laden en lossen gekozen voor een d’Hollandia ondervouwbare laadklep. Hiermee wordt het dienstenpakket van BDK Logistics dus verder uitgebreid.

Deze oplegger is voorzien van klantbelettering van opdrachtgever Froozzoo.
Froozzoo is specialist in het in- en verkopen van stocklots en restpartijen diepvries levensmiddelen.
Hun visie is; “Voedselverspilling voorkomen door het samenbrengen van vraag en aanbod op het juiste moment”.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO