Toyota Landcruiser, foto van oldtimergek

Toyota Landcruiser

oldtimergek
Foto van een Toyota Landcruiser, opgebouwd als brandweer. Bezig met brandblussen op 28-04-2020 in het wonderschone Nieuw_Weerdinge.

Reacties

dickt
Heel wat materieel. Alles geblust?
Bouwbedrijf begreep ik via Facebook?
oldtimergek
@dickt

Een grote brand heeft een voormalig autoschadeherstelbedrijf in Nieuw-Weerdinge in de as gelegd. Een aantal omliggende schuren liep schade op.

De brand ontstond dinsdag aan het eind van de ochtend tijdens werkzaamheden aan een auto. Dat vertelt eigenaar Jan Mulder (77) van het al jaren gesloten autoschadeherstelbedrijf aan het Noordveenkanaal ZZ in Nieuw-Weerdinge. ,,Ik ben met pensioen en doe af en toe nog een klusje als hobby. Deze keer ging dat mis”, vertelt hij.

Volgens Mulder was hij bezig met laswerkzaamheden aan een auto toen het fout ging. ,,Ik was de onderkant van de wagen aan het lassen en waarschijnlijk is de vonk overgesprongen naar de bekleding. Toen ik het zag, was het te laat en brandde de boel al”, vertelt hij.
@dickt omdat pand achter benzine station ligt werd er groot opgeschaald. Waren wel een 8 verschillende korpsen. Ik woon er een paar honderd meter vanaf.
dickt
@oldtimergek Zo, heftige brand.
Gelukkig geen persoonlijk letsel, maar wel jammer voor de eigenaar.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
3
WEERGAVES
0
BATTLES