Ebro E60, foto van Ebroman

Ebro E60

Ebroman
Foto van een Ebro E60

Reacties

+1
roscho
Is dit nou een Spaanse Fordson Major met een ander jasje aan? Leuke trekker, alleen jammer dat ze zo vreselijk roesten (met deze valt dat trouwens nog mee).
wim-same
@roscho Inderdaad Geef eens wat meer info over deze EBRO's zijn dit inderdaad Spaanse Fordson's ?
+1
roscho
Het is trouwens geen E60 maar een 160E. Daarover is op Tractordata wel wat te vinden: tractordata.com/farm-tractors/005/…
+1
roscho
Onder het motto "wie zoekt zal vinden":
Nu ik deze link heb gelezen: nl.wikipedia.org/wiki/Massey_Ferguson/ krijg ik het vermoeden dat het een in licentie gebouwde MF is. Wel met Perkins-motor.
+1
wim-same
@roscho Heel goed gezocht. en
gevonden.
+1
wouterdp
@roscho
Dit is nog een zuivere fordson
Ebroman
Deze Ebro is van 1975, en voor 100% Fordson Super major new Performance, met dit verschil: de aankleding, en de hydro-pomp wordt aangedreven dmv distributie. Dit type werd gebouwd van '75 tot '78. Werd opgevolgd door de 470. Deze had de transmissie nog steeds van de major, maar met een Perkins motor.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
5
WEERGAVES
273
BATTLES