Flandria onbekend/overig, foto van Saeghershof

Flandria onbekend/overig

Saeghershof
Zo lichtbak raakt stilaan ook gevuld.

Reacties

wim-same
@Saeghershof Led lampen ? Wekt perfect. zowel op 12 als op 24 volt zonder omvormer.
Saeghershof
@wim-same ja inderdaad led lampen en zouden 12-24volt moeten zijn.
Fendt926Driver
@Saeghershof komen er ook werklampen op?
Saeghershof
@Fendt926Driver ja 2 werklampen in de lichtbalk en 2 werklichten achter de voorste wielen.
+1
wim-same
@Saeghershof Ik heb ze ook op een aanhang wagen gebouwd die achter een personen auto, een trekker, maar ook achter een 24 volt vrachtwagen kan. werkt perfect, al heb ik ook wel een omvormer van 24 naar 12 volt voor in de vrachtwagen. dat werk ook goed. Maar met die led kan zelfs een leek de stekker er in doen.
+1
renault gek
Deze lampen ga ik ook op mijn aanhanger maken werkt mooi. Meschien een gekke vraag maar waarom de driehoek reflector niet aan de binne kant langs de lamp?
+1
Saeghershof
@renault gek deze lichtbalk stak onder de wagen. Ik heb de lichtbalk alleen opnieuw geverfd en andere verlichting eropgezet. Ik denk trouwens dat volgens de wet de reflector zover mogelijk aan de buitenzijde van het voertuig moet zitten. Zie maar naar autoaanhangwagens die hebben de reflector ook op de spatborden zitten als de wielen buiten de bak komen
+1
renault gek
@Saeghershof maakt vlgm niet veel uit waar ze zitten lijkt mij alleen een kwetsbaaren plek zo. Ik zet ze aan de binnenkant langs de achterlichten

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
12
WEERGAVES
623
BATTLES