Landbouw miniaturen 1:32 International, foto van chris33

Landbouw miniaturen 1:32 International

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 International 956 XL met Herder Grenadier MBK 105 van Zandbergen uit Rijnsburg, eind jaren '80, begin '90. Zo reed deze samen met de 7710 bij ons door de polder om de binnenslootjes leeg te halen. Ik heb ze niet vaak van dichtbij gezien, ik denk omdat de trekkers mee naar huis gingen omdat ze niet ver uit de buurt kwamen. Deze was niet zo heel moeilijk na te bouwen omdat de trekker al heel goed lijkt. Trekker is de 956 van Britians, Herder weer compleet zelfbouw, korf is een aangepast kitje.

Reacties

MaxxuM4ever
Hadden die dan een elektrische/magnetische koppeling of een mega dikke knie aan het einde van de week?
wim-same
@MaxxuM4ever Wij hadden een dikke mega knie, Ik heb een veer bij het koppelings pedaal gezet, toen ging het wel goed.
chris33
@MaxxuM4ever Ik heb werkelijk geen idee. Ik heb er helaas nooit in gezeten.
de Leeuw IH
@chris33 ik heb een elektrische schakelaar in de cabine met hydraulisch cilinder aan koppeling gemaakt
chris33
@de Leeuw IH Ik het systeem wel, een maar van me heeft dat op zijn trekker, een combi van denk al gauw een jaar of 15 oud. Maar of zaandbergen dit had weet ik niet. Kan me trouwens heel goed voorstellen dat je het erin gemaakt hebt haha.
chris33
@de Leeuw IH Ja mooi, het zou m zomaar kunnen wezen. Ook een MBK 105?
de Leeuw IH
@chris33 ja klopt met 3m korf
chris33
@de Leeuw IH Enig idee wie de vorige eigenaar is geweest?
+2
wim-same
@chris33 Wil jij voor mij zo'n Herder Grenadier MBK 105 op een SAME Tiger Six 105 bouwen, De trekker heb ik wel. Zon combinatie heb ik gehad.
chris33
@wim-same Ik heb je een PB gestuurd.
+2
SJB533
@wim-same
Bekend setje!
wim-same
@SJB533 Ik heb dit setje helaas niet meer. Ook hier in Oudewater moest hij altijd buiten staan, en ik had er toch bijna geen werk meer mee. Dit setje is naar Polen gegaan.
+1
stippie
@wim-same zonde, zo'n combinatie zal je niet snel tegenkomen
wim-same
@stippie Nee klopt, maar als zo'n combinatie altijd buiten moet staan, gaat het hard van je af. Maar ook al werd hij maar eens per jaar gebruikt, even een accu erin en lopen.
stippie
@wim-same ja, oké, ik snap de keuze

Hier in de buurt zie je amper Same trekkers rijden
+1
wim-same
@stippie Bij ons vroeger heel veel Same trekkers, nu ook bijna niet meer. Maar er zijn in de Randstad ook bijna geen boeren meer. Ik ben in 2007 gestopt met mijn loonbedrijf voor stads uitbreiding. Is maar goed ook, want in mijn hele klanten gebied zijn bijna geen boeren meer over.
stippie
Quote Reactie van @wim-same:
De trekker heb ik wel

Is daar een miniatuur van gemaakt?
+2
de Leeuw IH
Prachtig gemaakt ik heb bijna dezelfde combinatie in de schuur staan

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
29
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S