Landbouw miniaturen 1:32 Ford, foto van chris33

Landbouw miniaturen 1:32 Ford

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford 7710 met Herder grenadier MBK 105 van Zandbergen uit Rijnsburg, eind jaren '80, begin '90. Zo moet hij er ongeveer uit hebben gezien, puur uit mijn geheugen gebouwd. Gewoon heerlijk om eens een blauwe trekker te maken, dat heb ik nog niet veel gedaan. Beetje snel gemaakt, grill is niet zo netjes geworden, maar dat lukte na 2 pogingen redelijk. Basis is 5610 van Britians, cabine komt van een Ford van UH. Dat op elkaar passend maken is de grootste uitdaging. Al met al een geslaagd model. Dat was de derde Herder, nu aan de laatste beginnen, gelukkig, want ben even Herder moe haha. Dat wordt een Inter 956, daar hoef ik alleen maar aan te bouwen, dus niet zoveel werk meer.

Reacties

+1
MF 2725
Prachtig model!
+2
a3vandiejen
Schitterend weer. Mooi dat je altijd bestaande modellen bouwt.
+4
chris33
@a3vandiejen Ik bouw voornamelijk alles wat er vroeger in mijn jeugd om me heen reed. Soort van herinneringen een beetje levend maken.
a3vandiejen
@chris33 Vind dat heel mooi, en een goed geheugen heb je.👍😁
+3
Albert Peters
Heel mooi geworden
+2
deutzisthebest
Ik ben stiekem wel heel jaloers op die herder modellen.
Die zijn echt heel mooi gemaakt 😍
+1
stippie
@deutzisthebest ze zien er inderdaad keurig uit!
chris33
@deutzisthebest hahaha dankje.
+2
olro 61
Mooi resultaat!
+2
bob de bouwer
Dat ziet er weer heel mooi uit

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
32
WEERGAVES
0
BATTLES