Renault Master, foto van Truckfan Nieuwsposter

Renault Master

846 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

De Politie neemt 27 exemplaren van de Renault Master in gebruik. Renault Nederland heeft een aanbesteding gewonnen voor de levering van nieuwe politievoertuigen die worden ingezet als mobiel kantoor tijdens (grote) verkeerscontroles.

De Renault Master L3H3 met 125 kW (170 pk) sterke dieselmotor met Quickshift-automaat kwam in de competitie als beste uit de bus in de categorie ‘grote bestelwagens’.

Het eerste exemplaar werd in februari aan de Politie gepresenteerd door Renault Nederland, samen met Renault dealer B.V. Autobedrijf Oving Zwolle en conversiepartner ModiForce. De resterende 26 voertuigen worden de komende maanden gefaseerd geleverd.

De nieuwe Renault Master staat sinds september 2019 bij de Nederlandse dealers voor prijzen vanaf € 23.390,- excl. BTW en BPM. Het grootste model in het lichte bedrijfswagenaanbod van Renault is op alle fronten vernieuwd en heeft een uitgesproken stijl met een opvallende, verchroomde grille en C-vormige LED-dagrijverlichting. De Master is verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende versies om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van klanten, óók aan die van de Politie.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
32
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO