Volvo FH 4th gen, foto van Truckfan Nieuwsposter

Volvo FH 4th gen

Volvo FH Unlimited Edition focust op comfort

Volvo Trucks introduceert nu de Volvo FH Unlimited Edition: een speciale versie van de Volvo FH met focus op chauffeurscomfort en luxe.

“Ons doel is om een veilige en comfortabele werkplek te bieden aan alle chauffeurs. Met de nieuwe Volvo FH Unlimited Edition willen we de chauffeurservaring en de sterke punten van onze truck nog verder verbeteren. We doen dit door nog meer te focussen op chauffeurscomfort en luxe. Deze speciale editie heeft daarom een exclusief uiterlijk, zowel qua exterieur als interieur”, verklaart Roeland Ruygt, verkoopdirecteur bij Volvo Trucks Nederland.

Details van exterieur en interieur

De Volvo FH Unlimited Edition wordt geleverd met exclusieve, verchroomde delen, zoals de omlijsting van de opstappen in de grille en de portiergreep. Bovendien worden de zonneklep, spiegelkappen, bumper en instap standaard in de kleur van de cabine geleverd. Daarnaast zijn speciaal voor deze editie emblemen en striping ontworpen.

Om de chauffeur een eersteklas werkplek te bieden, is de cabine van de Unlimited Edition uitgerust in een nog hoger comfort dan gebruikelijk. Zo beschikt het stuurwiel over een lederen afwerking en is het verstelbaar met kantelbare stuurkolom. Ook zijn de twee armsteunen op zowel de chauffeurs- als bijrijdersstoel standaard voorzien van leder. Bovendien kan de Unlimited Edition worden uitgebreid met speciaal zwart lederen bekleding.

Safety en brandstofpakket

Veiligheid is een van de kernwaarden van Volvo Trucks. Om de chauffeur een zo veilig mogelijke werkplek te kunnen bieden, kan het Unlimited Edition-pakket worden uitgebreid met een safety pakket (Safety first line Pro) met onder andere Lane Change Support, statische bochtverlichting, Bi-Xenon verlichting en airbag. Ook uitbreiding met een brandstofpakket met Volvo I-Save met de zuinige Turbo Compound-motor behoort tot de opties (Fuel Hero Pro).

“De Volvo FH Unlimited Edition is de perfecte uitvoering voor wie zowel prestaties als exclusieve details belangrijk vindt”, besluit Roeland Ruygt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO