Opel meerdere, foto van Truckfan Nieuwsposter

Opel meerdere

Opel introduceert per direct aantrekkelijk geprijsde Technology Pakketten voor zijn bedrijfswagens Combo, Vivaro en Movano. Het gaat om bundels van diverse opties die het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak ten goede komen.

Opel Combo

Het Technology Pakket I komt voor de Opel Combo op een meerprijs van 1.399 euro. Daarvoor krijgt de klant het systeem Multimedia Navi Pro, dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto, plus de nieuwe service OpelConnect. Ook een dodehoekwaarschuwing, parkeersensoren voor en achter, een elektronische parkeerrem en een dubbele passagiersbank behoren tot de extra’s.

Opel Vivaro

Bij de Opel Vivaro kost het Technology Pakket I 1.349 euro. Het omvat dan een multifunctionele bank voor de voorpassagiers met FlexCargo-doorlaadluik, een omhoog opklapbare buitenste zitting en een tafeltje van A4-formaat. Verder profiteert de koper van het systeem Multimedia Navi Pro en van parkeersensoren voor en achter.

Opel Movano

Bij de Movano omvat het Technology Pakket I, voor een meerprijs van 1.249 euro, het draaibare laptopplateau aan de achterzijde van de neerklapbare middelste leuning, opbergvakken onder de stoelen en het uitschuifbare FlexTray-dashboardkastje. Aan de passagierszijde is er een uitklapbare tablethouder in het dashboard, inclusief bekerhouder. Het systeem Navi 50 IntelliLink Pro zorgt voor sublieme connectiviteit. Parkeersensoren voor en achter en een dodehoekwaarschuwing vergroten de veiligheid.

Technology Pakket II

Het Technology Pakket II is nog uitgebreider. De meerprijs hiervan bedraagt bij de Opel Combo 1.749 euro, bij de Vivaro 1.849 euro en bij de Movano 1.549 euro. Bovenop de extra’s van het Technology Pakket I biedt het (modelafhankelijk): extra assistentiesystemen, zoals licht- en regensensoren, automatisch grootlicht, Lane Keep Assist, verkeersbordherkenning met snelheidswaarschuwing en een vermoeidheidsassistent.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S