MAN TGS, foto van stijn-de-bock

MAN TGS

stijn-de-bock
Foto van een MAN TGS.

Reacties

stijn-de-bock
Een vrachtwagen die eigenlijk hetzelfde werk doet als heel veel trekkers met gronddumpers.
+1
Mdbm
@stijn-de-bock Ik heb de indruk dat er terug meer tractoren van de baan verdwijnen en terug meer naar trekker-oplegger gegaan wordt. Al dan niet 6x6.
stijn-de-bock
@Mdbm een tractor is volgen mij alleen maar duurder.en als chauffeur heb je toch altijd meer comfort in een vrachtwagen.
+3
New Kobelco
Deze week paar keer blad gaan opladen. Dit is in schilde bij onze allereerste klant ooit. Toen ons vader in 1976 begon met tuinaanleg ging zijn allereerst rekening naar deze mensen, 43 jaar later komen we bij hun nog steeds. Elke vrijdag vaste afspraak ,en om 10u is er nog altijd koffie.
deutzisthebest
@New Kobelco

Dat zijn dingen die moet je koesteren!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
4
WEERGAVES
0
BATTLES