VW Transporter T6, foto van Truckfan Nieuwsposter

VW Transporter T6

5.967 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Volkswagen Bedrijfswagens heeft de eerste prijzen van de Transporter 6.1 bekendgemaakt. De nieuwste versie van het bedrijfswagenicoon heeft een fris design, is volledig connected, biedt semi-autonome rijfuncties én een rijkere standaarduitrusting. De voorverkoop is vandaag gestart en vanaf eind november staat hij in de Nederlandse showrooms.

De nieuwe Transporter heeft niet voor niets de aanduiding ‘6.1’ meegekregen. De technische wijzigingen gaan namelijk verder dan bij een normale model-update. Extra goed nieuws: de vernieuwingen en extra rijke uitrusting gaan gepaard met aantrekkelijke prijzen.

Volkswagen Bedrijfswagens heeft met name het front van de Transporter opnieuw vormgegeven. Een opvallend kenmerk is de grotere grille die door twee verchroomde sierlijsten stilistisch is verbonden met de koplampen. De Transporter 6.1 is er met vier nieuwe velgdesigns, vijf nieuwe exterieurkleuren en zeven nieuwe two-tone-lakkleuren.

De nieuwe Transporter tilt het comfort in de cabine naar een nog hoger niveau. Het volledig nieuwe dashboard heeft nog meer opbergruimtes en is te voorzien van een naar wens in te stellen ‘Digital Cockpit’. Ook nieuw zijn een 230V stopcontact bij de bestuurdersstoel en een afsluitbaar vak in de tweezitsbank aan bijrijderszijde. Er is nu ook een laadmogelijkheid voor extra lange goederen; deze kunnen nu tot onder de tweezitsbank aan bijrijderszijde worden geschoven.

Boordevol assistentiesystemen en connectiviteit
De Transporter 6.1 is te voorzien van tal van nieuwe assistentiesystemen, zoals Lane Assist, Park Assist en Trailer Assist. Hij is ook leverbaar met Rear Traffic Alert (bescherming bij het achteruitrijden vanaf een parkeerplaats) en Side Protection (waarschuwt als de afstand tot obstakels of voetgangers gevaarlijk wordt). Het optionele Adaptive Cruise Control beschikt nu in combinatie met de DSG-transmissie over een Stop-and-Go-functie. De Transporter is meer dan ooit verbonden met de buitenwereld.’ en nieuwe infotainmentsystemen die toegang bieden tot een nieuw spectrum online functies en diensten.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO