Toyota HiLux, foto van Alex Miedema

Toyota HiLux

139.761 foto's van @Alex Miedema

Alex Miedema
Op een proef met bergpassen en heel veel stenen hoopt Erik van Loon kort op de top tien te zitten. Van Loon verwacht een moeilijke etappe die wellicht enkele toppers buitenspel zet voor het podium. Dat is ook wat er gebeurd, een aantal snelle rijders krijgen problemen en verliezen tijd. Van Loon en Sébastien Delaunay besluiten om met het verstand te rijden met zo min mogelijk risico. Dat betaalt zich uit in de zevende tijd.

Het was niet de favoriete proef van Van Loon: “Al die smalle passen en stenen, ik vond het niks. De ondergrond was erg hard en we hadden de auto vrij zacht staan. Daardoor wilden we niet teveel risico nemen. Het ging erg goed, we kwamen op een gegeven moment bij Al Rajhi uit, hij had geen reservewielen meer, dus we zijn gestopt en hebben er eentje gegeven. Even later hadden we twee leeglopende banden en dus geen reserves meer met nog ruim zeventig kilometer proef. Sébastien heeft het geweldig gedaan, geen enkele fout gemaakt. We kunnen niet wachten op de proef van morgen.”

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
2
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO