Ford Meerdere, foto van stijn-de-bock

Ford Meerdere

stijn-de-bock
Deze staan klaar voor de jaarmarkt morgen in prosper polder.

Reacties

newholland-
Denk dat jij er wel heen gaat ziet er leuk uit en hopelijk droog weer👍
+1
stijn-de-bock
@newholland- morgenmiddag eerst naar een babyborrel,daarom nu al eens geweest.
+1
newholland-
@stijn-de-bock baby borrel 😬Gaat controle zeker rijden🤣
+2
olro 61
Een prachtige opstelling, dat hebben ze leuk gedaan!
a3vandiejen
@olro 61 Heb je eens opgezocht op YouTube, en daar zitten prachtige filmpjes bij. De Deutz D80 en de Inter 624 met opraapwagen zijn schitterend om te zien. En nog vele andere natuurlijk.
+2
olro 61
@a3vandiejen Dank je Adrie, mooie Same trekkers - het liefst in actie - zullen ook wel eens een mooi video thema kunnen zijn...
+1
a3vandiejen
@olro 61 Ga het onthouden..👍
wouterdp
Is dit van 1 eigenaar?
+1
stijn-de-bock
@wouterdp ja,de 16 fords en fordsons zijn van 1 eigenaar, dan staan er nog énkele blauwe niet bij op de foto,hij heeft ook nog een tiental MF s en een tiental farmalls. In totaal ongeveer 50 gerestaureerde trekkers, 10 nog niet gerestaureerde, een paar oude auto's en vrachtwagens, een half museum miniaturen.....
a3vandiejen
@stijn-de-bock Bij zulke mensen vraag ik me altijd af wat dan z'n lievelings trekker is. Misschien wel allemaal....
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen dat weet hij zelf ook niet.,zou het voor mezelf ook niet weten eerlijkgezgd.
a3vandiejen
@stijn-de-bock Dat word ook moeilijk kiezen inderdaad. Maar als je met allemaal een stukje kon rijden zou ik benieuwd zijn welke er echt uitspringt.
+2
stijn-de-bock
@a3vandiejen nou die op de foto heb ik op uitzondering van bruutje met allemaal al minstens enkele kilometers gereden en ook met nog minstens 25 andere trekkers die ooit van deze eigenaar waren,ik ken deze dan ook van kindsaf,der is heel veel verschil in als je ze goed bekijkt en ook in het rijden is vaak een enorm verschil dat komt natuurlijk door veel factoren;banden,remmen,stuurinrichting......er staan hele mooie op de foto maar de Ford 5000 waar ik oa gisteren mee gereden heb en een jongere 3000,staan 2 3000s op de foto .die zijn werkelijk mooier als nieuw en rijden ook zo.
Fendt926Driver
@stijn-de-bock zonder twijffel zou ik een amerikaan nemen om mee te rijden.
Mede omdat ik dat helemaal nog niet ken.
stijn-de-bock
@Fendt926Driver nou zo'n 8of 9600 vind ik fantastisch, heb er al meerdere ritjes mee gemaakt. Maar als ik morgen voor een lange toertocht de keuze heb uit Ford is het toch 5000 of 7000
Fendt926Driver
@stijn-de-bock het gaat mij ook niet om dat die amerikanen de grootste zijn maar puur de beleving.
Schakelen op het dashbord.
Vlakke vloer enz.
Lijkt mij heerlijk.
Een kniktrekker hebben lijkt mij ook prachtig
+1
stijn-de-bock
@Fendt926Driver ja zo'n Amerikaanse tractor is wel een apparte belevenis.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Kijk daar was ik benieuwd naar, leuk om te weten. En natuurlijk is het moeilijk vergelijken kwa remmen, koppeling, sturen etc.
Reed vroeger ook wel eens toertochten met een 3000 en die reed ook zo soepel.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
20
WEERGAVES
21
BATTLES
LOCATIE