Unimog 403, foto van farmer103

Unimog 403

farmer103
Foto van een Unimog 403, bezig met het opknappen van onze Unimog!

Reacties

+2
Towaberg
Mooie collectie en leuke werkplaats .
farmer103
@Towaberg bedankt!
+3
erik9831
Is dit een hobby of doen jullie dit ook als werk? Mooie restauraties allemaal.
+3
farmer103
@erik9831 bedankt! We knappen wel af en toe wat voor anderen op (bekenden) maar over het algemeen eigen materiaal voor de hobby! is en blijft leuk werk alleen kan behoorlijk oplopen in de kosten..
+3
Koiter
Gaaf! Naar ervaring echt leuk werk om te doen, na die tijd heb je wel eer van je werk
farmer103
@Koiter al veel trekkers opgeknapt maar een Unimog lijkt mij inderdaad wel erg gaaf!
+1
Kramer U800
@farmer103 De techniek is wel complexer net zoals vele andere dingen maar dat is alleen maar een uitdaging. En als hij af is heb je iets om trots op te zijn wat ook een mooie snelheid heeft 😉
+1
farmer103
@Kramer U800 dat geloof ik direct! Lijkt me ook een hele uitdaging maar dat moet goed komen! Daarna heb je zeker een mooie machine!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
13
WEERGAVES
452
BATTLES
MEER FOTO'S