Fendt GT, foto van stijn-de-bock

Fendt GT

stijn-de-bock
Foto van een Fendt GT,toen ik toekwam Een paar weken geleden op vakantie in het zwarte woud stond deze in de weg op de oprit van ons vakantieverblijf.voor mij best een mooi begin.😁

Reacties

+2
wim-same
Dikke vracht hooi erop, ( en je ziet niets meer )
+2
olro 61
@wim-same Voor een vrachtje hooi meenemen, is een Samecar dan wel handiger ja...
+4
wim-same
+2
olro 61
@wim-same Zo heeft elk voordeel ook weer een nadeel...ook is het laadbakje bij een Samecar weer hoger als bij een Fendt GT, maar het blijven beide toch mooie aparte trekkers.
+1
wim-same
@olro 61 Het bakje van de Samecar is lastig hoog om met de hand te laden. Nu is de mijne misschien nog iets hoger, want dit is een kiep bakje die ik erop gemaakt heb. Als je het bakje kiept kan je de trekhaak en hef nog een beetje zien.
olro 61
@wim-same Dan zijn de balen snel gelost...even kiepen en wegrijden maar weer, voor het volgende vrachtje! Ook een mooie foto trouwens van de Samecar!
wim-same
@olro 61 ja, dank je.
+2
noordhof
Mooie binnenkomer 😂
+2
Lucas Ensing
Prachtige apparaat.
+3
olro 61
Een prachtige GT 231.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
23
WEERGAVES
7
BATTLES