Onbekend Humor, foto van Herbert

Onbekend Humor

Herbert
Foto van een Onbekend Humor. Wil je gaan injecteren, kom je dit tegen😅 er lagen 3 eieren in die ook zijn uitgekomen.

Reacties

Fendt926Driver
Ja dan maar even de combi van de buurman lenen.
of naar beverdam. als je het wim uitlegt krijg je nog wat mee ook

nood breekt wet ......
Herbert
@Fendt926Driver ik zat inderdaad toen wel ff te kijken wat ik ermee ging doen. Injecteren kon nog wel even wachten omdat het toch al kurkdroog was. Helaas 2 weken na het uitkomen waren ze allemaal al dood. Om de paar dagen lag er weer 1 onder de tank.
ford8630power
Een poos geleden ook zoiets gehad maar dan in een koker van de hark. Nestje eruit gehaald, bovenop het spatbord van de tank gezet, een dagje geharkt en daarna weer terug gelegd. De merel ging er zo weer op zitten

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
5
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
LOCATIE