Renault Meerdere, foto van boegie

Renault Meerdere

boegie
Foto van een Renault 94 en een 496. De 94 loopt, nu de 496 de schuur in om lopend te maken

Reacties

+1
yoohan
Mooi plaatje. Zijn allebei trekkers die je niet veel ziet volgens mij? zitten deze technisch ook wel goed in elkaar of zijn het mindere modellen van Renault?
+3
boegie
@yoohan Zie je niet heel erg veel inderdaad, vooral de 496 niet. Van de 496 zijn er maar 123 gemaakt. De 94 is de opvolger van de Master. Waren in die tijd de grootste trekkers die Renault maakte.
Nadeel is dat ze nog geen 25 kmh lopen 😅
MWM motor maakt ze betrouwbaar, rest is uit eigen huis op zf vooras van de 496 na. Wat mij betreft zijn het betrouwbare trekkers
+2
a3vandiejen
Ik vind het prachtig, en een niet alledaagse verschijning.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
23
WEERGAVES
4
BATTLES