Unimog meerdere, foto van stijn-de-bock

Unimog meerdere

stijn-de-bock
De laatste vakantiefoto uit Duitsland.

Reacties

+1
florisrobben
Mooi span
Albert Peters
Heb je ook nog iets anders als trekkers gezien of gefotografeerd ?
+1
stijn-de-bock
@Albert Peters toch wel,alle dagen een 20 km wandelen, naar Europapark geweest,1 keer gaan zwemmen.,naar de bron van de Donau geweest. 😉
noordhof
@stijn-de-bock 20 km per dag ! Dat is niet om uit te rusten dan .
stijn-de-bock
@noordhof ik wandel graag, wel op een rustig tempo.
noordhof
@stijn-de-bock Ik wandel ook graag maar na enkele dagen doen de voeten en de knieën zeer ,zeker als het klimmen en dalen is . Wat jaren terug in Noorwegen per ongeluk de verkeerde kleur van wandeling genomen 😰, wel leuk om te doen .
stijn-de-bock
@noordhof wandelen gaat goed bij mij,doe dat eigenlijk wel heel regelmatig vanaf dat de tijd het toelaat.
casejxu
Quote Reactie van @noordhof:
jaren terug in Noorwegen per ongeluk de verkeerde kleur van wandeling genomen

Ik heb dat in de bossen in Luxemburg gehad... Een wandelingetje van 1.5km op me gympen werd 7a8km op steile hellingen door de bagger
+1
noordhof
+1
Controle
+2
Ik ben net 1 week terug van vakantie uit Australie. Ben met mijn vrouw af en toe 12 km op 1 dag wezen wandelen. Ben het gewend, als postbode.
+1
olro 61
Een bijzondere combi, nooit eerder gezien. Ik neem aan om te zaaien, en de rotorkopeg en zaaikouterbalk worden dan in de hef gehangen?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
15
WEERGAVES
10
BATTLES