Onbekend aanhangwagen, foto van stijn-de-bock

Onbekend aanhangwagen

stijn-de-bock
Stond langs de weg in Duitsland, gewoon prachtig antiek om te zien.

Reacties

+2
a3vandiejen
Prachtig.
erik9831
Waarom gebruik je het woord 'stond'?? 😂
+1
stijn-de-bock
@erik9831 nu weet ik niet wat te antwoorden. 🙈🙈😂
Gavrie Willemsen
@erik9831 ik denk omdat hij er zelf ook al weeral voorbij gereden was. Hij kwam het tegen en is nu weeral weg daar. Daarmee in de verleden tijd 🤪
+2
erik9831
@Gavrie Willemsen kon zijn dat hij het ook meteen meegenomen had 😄
+2
stijn-de-bock
@erik9831 dit staat aan een museum,café,eethuis en de uitbater zag er sterker uit............heb het dus braaf laten staan. 😁
+4
florisrobben
Hij zal wel overwogen hebben hem mee te nemen voor eigen collectie
+2
stijn-de-bock
@florisrobben 😂😂😂dat mag niet van controle.
florisrobben
Hahahaha dan denk ik dat we een controleur hebben uit de zelfde scholing
+2
stijn-de-bock
@florisrobben de mijne valt best mee😋ze vind het prima dat er volgend jaar terug een vijfde tractor bijkomt.😉
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock maar eens na denken over een Same-
tje ....Haha.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen zou kunnen, kan eender welk merk zijn in principe.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Ja snap ik.
florisrobben
Ik ben gelukkig voor haar niet van het verzamelen alleen van het repareren / restaureren
+1
stijn-de-bock
@florisrobben bij mij is het vooral verzameling op verschillende schalen.👍🏻
+1
Kramer U800
Prachtige wagen! Vooral die massieve gietijzeren wielen. Waar bent u (op vakantie) in Duitsland, ik ben momenteel op vakantie in Duitsland in de buurt van de Bodensee bij de Kramers 😁😁 En ben al genoeg oude MB-tracs, Kramers en Deutzen tegen gekomen!
stijn-de-bock
@Kramer U800 wij verblijven in Waldachtdal.in het zwarte woud.
+2
Kramer U800
@stijn-de-bock Oké! Wij zijn gisteren in Triberg in het zwarte woud geweest en staan nu op het punt om te vertrekken naar de Bodensee om morgen naar een man te gaan die 3 Kramer U800's in bezit heeft en zelf bij Kramer nog steeds werkt! En als het uit komt willen we de de 2 oude Kramer fabrieken bezoeken die er nog staan in Gutmadingen en Uberlingen.
+2
Fendt926Driver
@Kramer U800 poe spannend.
Veel fotos maken als dat mag.
En uitgebreid verslag doen
Ben je nu ook in de buurt bij die meid waar je laatst een foto van had dat ze op die rode u800 zat?
+3
Kramer U800
@Fendt926Driver Dat gaat goed komen! We zijn vandaag naar Uberlingen gereden. En staan nu aan de Bodensee met de camper. Wij zijn vanmiddag naar Auto & Traktor Museum Bodensee geweest waar ze de meest zeldzame en apparte tractoren hebben staan wat zeker de moeite waard was (gaan nog foto's van op TractorFan komen). Met die meid van die U800 heb ik weinig contact meer, wat het is weet ik niet maar ze reageert maar niet op Whatsapp. Als ik technische vragen stel, waar kan je dit halen, waar kan je dat kopen?, reageert ze niet... Vandaag haar nog geappt omdat ik zag dat er bloemen op de motorkap lagen van de U800 van hun (ze had dat in haar story geplaatst van Whatsapp), en gevraagd of ze ging trouwen en toen reageerde ze direct terug dat het een trouwerij is van vrienden van hun. Dis wat dat is weet ik niet, ik weet niet hoe oud ze is en waar ze woont 😅 beetje raar om dat direct te vragen natuurlijk.

Maar hopelijk kan ik nu een beetje in de Kramer wereld treden hier in zuid Duitsland omdat die man waar we morgen naartoe gaan heel veel eigenaars kent van Kramer machines en ook bij Kramer werkt, en zelf een onderdelen magazijn heeft (als ik dat zo hoor) met allemaal oude originele Kramer onderdelen.
+3
Fendt926Driver
@Kramer U800 super. Heel veel plezier en onderdelen toegewenst van deze kant
+2
Kramer U800
@Fendt926Driver Heel erg bedankt! We gaan zien 😁😁
+1
florisrobben
Mb Trac blijft altijd mooi spul
+1
Gavrie Willemsen
Stijn, is dat nu maar een gedacht van mij of rijden ze in Duitsland nog meer met ouder materiaal dan hier of gaat het langer mee daar of zijn ze daar nog meer gehecht aan hun spullen dan aan onze kanten? 🤷🏻‍♂️
newholland6640
@Gavrie Willemsen bij jullie is het op die leeftijd allang vergaan ..
+1
stijn-de-bock
@Gavrie Willemsen het gaat hier opt eerste zicht toch nog langer mee,en wordt ook beter onderhouden .je ziet hier veel meer ouder materiaal dan bij ons en ze gaan er ook rustiger mee om.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
10
WEERGAVES
0
BATTLES
LOCATIE