Ford Logo, foto van ChristianM

Ford Logo

ChristianM
Foto van een zelfgemaakte Ford logo sleutelhanger voor de tractorsleutel. Materiaal is aluminium en is 0,5mm verdiept gefreesd, gespoten met Ford blauw en daarna geschuurd.

Reacties

+2
Kramer U800
Wauw wat een mooi resultaat zeg! Dit brengt mij ook op ideeën. Hoe heb je hem geschuurd, gewoon met schuurpapier? Ook maar eens wat frezen binnenkort 😁
+1
ChristianM
@Kramer U800 geschuurd met schuurpapier korrel 400.
+3
erik9831
Dit zijn zo van die projectjes die toch wel meer aandacht verdienen. Echt mooi gemaakt.
+2
jammermaarhelaas
Hoe groot zijn die sleutelhangers?
Gezien de gedetailleerdheid heb je een behoorlijk klein freesje gebruikt, en ben je heel handig met de CNC bank...?
+3
ChristianM
@jammermaarhelaas de lengte van de sleutelhanger is 90mm In AutoCAD heb ik de text getekend en is vertaald naar een CNC programma en met een puntfrees van 1,5mm uitgefreesd.
+2
sassinga
Heel mooi. Super gedaan.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
17
WEERGAVES
325
BATTLES