International 453, foto van Saeghershof

International 453

Saeghershof
Mijn kinderen op een international 453. Tractor komt van een bloemkoolteler in het dorp. Man heeft hem nieuw gekocht. Tractor gaat nu naar de 2de eigenaar met 5653 op de klok. Ik moest de trekker eens nakijken voor de man hem weg deed.

Reacties

+1
Glenn IH
Lak ziet er precies nog wel goed uit? Eens polieren en terug als nieuw 👌
stijn-de-bock
Heel mooie trekker.
+1
Saeghershof
@Glenn IH trekker is heel goed. Geen blutsje of plekje roest. Alles werkt. Lekt niks. Ik heb enkel een paar kopere ringen op een banjobout op de pomp moeten vervangen. @stijn-de-bock weet ik. Was net een paar dagen telaat. Anders had hij hier wel blijven slapen.
stijn-de-bock
@Saeghershof ik zou ook niet getwijfeld hebben,t belangrijkste is dat hij een goede thuis heeft.
+1
Glenn IH
Horen tot het heden nog altijd tot de handigste tractors. Ik rijd zelf soms eens mee met een behendigheidswedstrijd met mijn 423 ook nog origineel zonder servo stuur( is eigenlijk dezelfde alleen draait een 453 200toeren/min meer) en kan er toch telkens een dikke 80% van de huidige trekkers achter mij 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
5
WEERGAVES
14
BATTLES