DAF overig/onbekend, foto van Hans Kramer

DAF overig/onbekend

Hans Kramer
Foto van een DAF overig/onbekend, opgebouwd met gesloten opbouw.

Reacties

Alex Miedema
Geen Volvo F84? of F83? Hoe heet dat hele lichte model dat ze vroeger hadden.
Hans Kramer
Zou ook kunnen, maar ben er niet zeker van. Het enige dat ik kan herleiden is dat geen fabriekscabine is. Ik zou haast zeggen een oude wagen van de schooltandarts ofzo... Maar afijn. Foto dateert van 2006 en is ergens in de achterkanten van Groningen genomen. De wagen zal niet meer bestaan. Toen al geen kenteken.
Alex Miedema
@Hans Kramer hij staat in de topperblog vandaag, hopelijk lokt dat reactie uit.
+1
Hans Kramer
@Alex Miedema inmiddels veel verwijzingen naar een commer. Maar zoektocht op het www geeft me geen houvast om dat te bevestigen

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES