Schmitz oplegger, foto van Alex Miedema

Schmitz oplegger

108.609 foto's van @Alex Miedema

Alex Miedema
Kijk, daar heb je Brinkman Transport (Emst) × met een Schmitz oplegger, opgebouwd voor koeltransport. Persfoto.

Tien Schmitz Cargobull Koelopleggers en Dolly voor Brinkman Trans Holland uit Emmen

Het wagenpark van Brinkman Trans Holland uit Emmen is afgelopen week uitgebreid met 10 opleggers. Het gaat om drie assige koel opleggers in bloemenuitvoering op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull. Daarnaast is er ook een twee assige dolly aangeschaft om opleggers in LZV combinatie in te kunnen zetten.

Brinkman Trans Holland is een jonge en innovatieve Logistieke Dienstverlener met haar wortels in het begin van de vorige eeuw. Zij verlenen een breed spectrum aan diensten, uiteenlopend van kleine zendingen tot het regelen van goederenstromen in complexe Supply Chain Management projecten.
Brinkman Trans Holland is specialist in elke vorm van geconditioneerd transport gebruikmakend van de laatste technologieën zoals boordcomputers om hun jonge vloot van trucks “real time” te volgen en de temperatuur van uw temperatuur gevoelige goederen in de gaten te houden. Brinkman Trans Holland is een specialist in het coördineren en optimaliseren van de goederenstromen om zodoende waarde toe te voegen aan het product.
Brinkman Trans Holland is DE specialist in bloemen- en plantentransport op Scandinavië. Met de jonge trailervloot voorzien van de nieuwste ThermoKing cooling units voert zij dagelijks ritten uit van en naar Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.
Het wagenpark van Brinkman Trans Holland bestaat uit 110 trekkende en 125 getrokken eenheden. Om de groeiende vraag vanuit de klanten en de markt op te vangen en de dienstverlening verder uit te breiden is er nu in tien nieuwe opleggers geïnvesteerd. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaard op ieder niveau heeft Brinkman gekozen voor Schmitz Cargobull.

De nieuwe Schmitz Cargobull koelopleggers zijn uitgerust in overeenstemming met de wensen van Brinkman Trans Holland. Zo is er gekozen voor de betrouwbare ThermoKing SLXi 300 Koelmachine. Verder zijn de opleggers uitgerust met de eigen Schmitz opleggerassen met schijfremmen. Daarnaast is er gekozen voor een liftbare eerste as in combinatie met het Load Spread Program voor automatische aslast verdeling. De opleggers zijn daarnaast geschikt gemaakt voor inzet als LZV combinatie. Deze LZV combinaties worden zo uitgevoerd dat deze ook geschikt zijn voor inzet in Duitsland. De LZV combinatie kan dus vanaf Nederland in één keer door naar Scandinavië. Om de opleggers een strakke “look” te geven zijn ze uitgevoerd met de herkenbare Brinkman Trans Holland belettering.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
2
WEERGAVES
79
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO