MAN TGE, foto van Alex Miedema

MAN TGE

139.761 foto's van @Alex Miedema

Alex Miedema
Persfoto van een MAN TGE, opgebouwd als camper.

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) heeft de KNAUS VAN TI PLUS 650 MEG, op basis van de nieuwe MAN TGE, verkozen tot Kampeerauto van het jaar 2019 in de categorie halfintegrale campers. De camper dankt zijn overwinning vooral aan de techniek van de TGE. Hij is er met de nieuwste assistentiesystemen en hij heeft mede daardoor uitstekende rijeigenschappen.

Bij deze editie van de jaarlijkse camperverkiezing had een vakjury een voorselectie gemaakt. Daarbij werden in elk van de drie categorieën drie kandidaten genomineerd voor de eindzege. De KNAUS VAN TI PLUS 650 MEG was een van de genomineerden in de categorie halfintegrale campers. Vervolgens kon het publiek via de site van de NKC en op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs stemmen. In totaal werden er 5.000 stemmen uitgebracht.

Solide basis
De KNAUS VAN TI PLUS was goed voor de eerste plaats. De NKC geeft aan dat deze prestatie vooral is te danken aan de techniek van de MAN TGE, die als basis dient voor de nieuwe camper. Ook was er lof voor de goede rijeigenschappen en de solide, wintervaste opbouw.

Knaus en de MAN TGE
Volgens de gerenommeerde camperspecialist KNAUS is de MAN TGE een bijzonder automotive basisvoertuig: “De TGE overtuigt met buitengewone rijdynamiek en de modernste assistentiesystemen. Naast ESC en ABS is hij er bijvoorbeeld met parkeerassistent, de hill hold functie, zijwindassistent en vermoeidheidsherkenning. Ook zijn er individuele aandrijfopties. Zo is er keuze uit voor- achter- en vierwielaandrijving. Bovendien wordt de TGE - en dus ook de KNAUS VAN TI PLUS - geleverd met een automatische transmissie.”

Voor gebruikers van de KNAUS VAN TI PLUS zijn de compacte buitenmaten en dan met name de geringe breedte van 2,20 m een belangrijk pluspunt. Daarbij bedraagt het laadvermogen maar liefst 900 kg.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO