Scania R500, foto van Lucas Ensing

Scania R500

Lucas Ensing
Foto van een Scania R500. Balance point Control BPC Emmen.

Reacties

Lucas Ensing
@Alex Miedema Deze Scania heeft als eerste eigenaar Esting (Frank Bakker), deze firma op de foto was de tweede eigenaar. Derde eigenaar was Transporthandel Drenthe Erm. Foto uit 2017 hiervan is van Coen. 2 juni 2018 is de auto weer overgeschreven. Weet niet binnen deze onderneming of dat hij ergens anders is heengegaan. Iets voor een leven van?
Alex Miedema
@Lucas Ensing Dank je! binnenkort in de levens van 😉
Alex Miedema
@Lucas Ensing heb je de foto van het derde leven ook 'los' op truckfan staan? ik kan hem niet uit deze reactie halen merk ik.
+1
Alex Miedema
Laat maar, gelukt! 😄

alexmiedema.nl/2019/02/…

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S