International Onbekend, foto van LarsNijveld

International Onbekend

LarsNijveld
Foto van een International harvester bordje uit Canada.

Reacties

stijn-de-bock
Is dit emaille?
LarsNijveld
@stijn-de-bock wat is dat precies ?
+1
stijn-de-bock
@LarsNijveld emaille is een laagje gesmolten glas.vroeger werd dat veel meer gedaan omdat er wel wat bij komt kijken en het nogal prijzig is.voordelen zijn dat het heel lang mee kan gaan en amper verkleurd.emaille reclameborden van 50 of 100 jaar oud zijn zeer gegeerd bij verzamelaars en kunnen heel duur zijn. Op het eerste zicht denk ik niet dat dit een geemmaileerd bord is .Hoe oud denk je dat het is?
LarsNijveld
@stijn-de-bock nee, deze heeft geen gesmolten glas laagje erover zitten. Geen idee hoe oud hij is, heb hem gekregen voor mijn verjaardag.
+1
stijn-de-bock
@LarsNijveld het bordje op deze foto heeft dat wel .hangt al minstens 50 jaar buiten.
+4
stijn-de-bock
@LarsNijveld de deuren van mijn stal.de helft van de bordjes is oud .De rest is nieuw. 5 van de oude zijn gemaileerd.
+1
LarsNijveld
@stijn-de-bock mooie bordjes !
bartjuh
@stijn-de-bock
Zo'n bordje heb ik ook. Is gewoon van metaal en logo erop geverfd(gedrukt). Zijn nieuw verkrijgbaar met de looks van een oud bord
stijn-de-bock
@bartjuh da weet ik,heb ik zelf ook .maar dat op mijn foto is 50 jaar oud.
stijn-de-bock
@bartjuh zo een oud weegt meer dan het dubbele van een nieuw.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
6
WEERGAVES
0
BATTLES