Onbekend oplegger, foto van catfan55

Onbekend oplegger

catfan55
Met de temperaturen rond de -30 tot -40 is het heerlijk weer om binnen te werken. Naast onderhoud aan machines zijn we gestart met de bouw van een silage oplegger. We kopen het asstel, vaak afkomstig van een oude koel trailer. Dit is compleet met lucht vering en remmerij. Alles wat hier op komt bouwen we zelf.

Reacties

+2
valmet6400power
Dan zeggen ze wel op kou kun je je kleden maar -40 met wind dan wil je toch niet buiten zijn? 😂
Fendt926Driver
Jullie mogen tot 5m breed rijden met enkel vlaggetjes op de dieplader.
Toch zie ik zo schaal 1 op het oog een standaard maten oplegger gebouwd worden.
Waarom niet netjes 3m breed met natuurlijk ook een breder wielstel eronder om de inhoud te vergroten?
+4
catfan55
@Fendt926Driver voor trailers mogen we maximaal 102 inch breed zijn. Na de bouw moet hij ook volledig gekeurd worden om hem om hem op kenteken te krijgen.

We mogen tot 5 meter breed zijn zonder begeleidingsvoertuigen over de weg. We hebben hier wel vergunningen voor nodig om daarmee te mogen rijden, en dat mag ook alleen bij daglicht. Ook moet de trekker die er voor staat extra verzekerd zijn om bredere vrachten te trekken.

Daarom houden we de trailers netjes binnen de gestelde normen voor “normaal” transport zodat we hiermee nooit in de knoei komen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
18
WEERGAVES
1.154
BATTLES