Ford 7810 Silver Jubilee, foto van mklok

Ford 7810 Silver Jubilee

mklok
Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee Trike Trac van Loonbedrijf Maas Kessel.

Reacties

+1
MaxxuM4ever
@mklok Bestaat deze trekker nog als zodanig of uiteindelijk weer teruggebouwd naar gewone trekker?
fordt5110
@MaxxuM4ever deze is omgebouwd naar een 2wd
+1
mklok
@MaxxuM4ever Deze is inderdaad terug gebouwd naar een 2WD.
+1
a3vandiejen
@mklok Prachtige foto.
mf 6150
@mklok
Loopt nog wel in nederland? Mooie banden achter op de trike trouwens
+2
mklok
@mf 6150 Nee is verkocht aan een verzamelaar in Engeland. De trekker is ingeruild bij Intrak in Weert. Bij Maas hebben ze het neuswiel eraf gehaald dus de trekker is zonder vooras bij intrak gekomen. Daar is hij verschillende keren verhandeld en uiteindelijk bij Bruyntrac terecht gekomen. Daar hebben ze er een normale as onder gezet en is verkocht naar Engeland.
RVM
Ze hebben nog 1 omgebouwde 8360. Andere is ook weg. Ze werken nu gewoon met grote drukwielen in de fronthef.
noordhof
Het zwaailicht staat nog op dezelfde plaats 😁
+3
mklok
En nog een keer
+3
MaxxuM4ever
Leuk dat je de hele loop van de trekker tot aan de export weet. Zijn er ook silver jubilee geleverd origineel als 2wd of is dit de enige. Was dit trouwens van origine een silver of opgespoten na opbouw van het neuswiel?
mklok
@MaxxuM4ever Dit is een orginele 4WD silver jubilee geleverd door staadegaard , toen Ford dealer. Deze trekker is toen omgebouwd tot trike. De rest is bekend. Maar 2wd Silver jubilee zijn nooit orgineel gemaakt.
RVM
@mklok de foto hier boven als driewieler is aan de hoogspanning te zien ook vlakbij Staadegaard Haelen gemaakt.
mklok
@RVM Ja dat klopt. Toen de trike klaar was hebben ze een fotosessie gemaakt. Heb de foto's hier in huis. Dit is er een van. Paar weken later zijn de banden omgewisseld voor dubbel lucht 18.4/38 . Deze enkellucht spoorde toch teveel in. Daarom deze omwisseling.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
43
WEERGAVES
27
BATTLES